Logotip de Adolescents.cat
atooom
atooom
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 13/07/16 23:29
x una societat més justa
Ser que no és consulta dubte però m'agradaria que publiquéssiu aquest text, és un tema que preocupa a molta gent;
“No tinc cap consulta. Ni cap dubte. Només intento lluitar per una qüestió que actualment encara fereix moltes persones. És el tema de l'homosexualitat. Sembla mentida que en un món tan desenvolupat encara existeixin persones tan poc tolerants i cruels. Les persones quan fan un comentari homòfob no pensen en el mal que poden fer, amb les llàgrimes que poden fer caure dels ulls duna persona enamorada. És molt cruel classificar una persona per la seva orientació sexual. Sí que respecta èpoques anteriors hi ha agut un fort canvi, cosa fàcil de superar. La meva àvia varies vegades m'ha explicat com vivia un gran amic seu que en aquell moment era considerat un malalt i desgraciat gay. Això de considerar malalts a les lesbiana i gay és molt dur, i actualment encara se'n senten de comentaris així. L'amor és per desfruitar-lo però a la vida hi ha persones que et poden convertir l'amor en un terrible malson només per no acceptar que dos ti@s s'estimin. He parlat d'amor però he d'afegir que les persones homosexuals no només viuen amor amb una persona del mateix sexe, sinó també viuen passions i fan sexe salvatge gaudint-ho com tothom.
Amb tot això no estic intentant convèncer que l'homosexualitat és l'única orientació sexual, ni de bon tros. Cada persona estima a la persona de qui s'enamora, deixant de banda si aquest té el mateix aparell sexual o no. Per tot i no ser homosexual o bisexual em de respectar els que sí que ho son, a tothom li agrada viure tranquil i respectat.
Per últim m'agradaria dir que jo sóc lesbiana, hem sento atretes per ells. Em sento feliç. Segura de mi mateixa. I amb ganes de ser respectada. Escric això amb un gran somriure i amb una esperança de canvi, perquè ser que per molt convençuda del que sento i del que em posa hi ha moment que s'hem farà difícil. Ens queda una gran lluita.
P.D: Amb tot això dels homosexuals incloure també les persones bisexuals com també les persones asexuals, és hora de començar-los a acceptar.
P.D2: El sexe entre ti@s és de puta mare. “
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/07/2016 13:58
Missatge publicat tal i com ens demanes!

Gràcies!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: