Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 13/07/16 16:25
desconfiansa¿¿.........
El que em pasa es que fa unes dues setmanes vaig comensar a sortir amb un noi desde el dia 23 de juny (era el meu ex) i el dia 8 de juliol he hagut de marxar amb el meu pare a sabadell ja que els estius els paso aqui tornare el dia 22 i els dies sem estan fent eterns perque el vui veure ja i ames no se que estara fent alla saps? sembla que s'hagi oblidat de mi perque cuan el parlo em deixa en vist.... i no se si shaura enfadat per algu o nose... llavors el 29 men vaig a andalucia amb els avis i estic preocupada perque casi no podrem ni parlar :( vui saber que li pasa amb mi... el vui veure.. i una altre cosa es si em podeu donaar algun consell perque els dies sem pasin mes rapids ¿¿ esque no m'agrada gaire estar aqui perque el meu lloc no es aqui :( vui tornaar pff...
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/07/2016 13:56
Dos consells per tu:

-Si dubtes de que la teva parella passa de tu: parla amb ella, explica-li que no entens perquè et deixa en "vist". No deixis que el dubte se't mengi per dins!

-Perquè el temps passe mes de pressa: fes coses que t'agradin, que et produeixin alegria, que et faquin gaudir des minuts de vacances que tens! El temps sol passar mes de pressa quand el gaudim!

Una abraçada i gráceis per la confiança!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: