Logotip de Adolescents.cat
Pambissitu
Pambissitu
Any: 2002
Comarca: Segrià
Data: 12/07/16 10:00
El meu "Princep Blau"
Bon dia adolescents! Primer vull afegir que agraeixo molt el que esteu fent per nosaltres i us vull donar una empenta a seguiro fent així de bé!
La qüestió es que el meu "Princep Blau", l'he conegut en un sonmi... i no se que em passa i és que no el puc oblidar, ja se que és un sonmi però el vull oblidar ja que necessito estar centrat... El que passa és que es el meu primer sonmi com aquest ja que els altres són fantasies sexuals... però aquest ni tansols li he vist la cara i ja m'he enamorat...

Ajudaa!!! (No és un tema massa important però si pot ser...
Gràcies :3 Visca els Pambissitus
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/07/2016 12:37
Hola Pambissitu,

Gràcies pels teus ànims!

Aquest príncep no és real, això ja ho saps, però potser et pot servir per detectar quines característiques busques en una persona. A vegades els somnis ens poden ajudar a interpretar la nostra realitat, per tant, pensa en què és el que t'ha "enamorat" d'aquest personatge i utilitza-ho per crear el teu ideal de noi.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: