Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 09/07/16 13:01
L'amor de la meva vida ara es windsurferoooo
Hola, aquesta ultima setmana he amat de colònies al port de la selva, he fet vela. I alla hi havia un noi de 16 o 17 anys que m'ha cridat moltissim l'atenció. Fins hi tot ens em intercanviat una goma de cabell per un collar. Parlem per el insta i res mes. El trobo molt a faltar.

Concells en aquestes situacions de la vida??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/07/2016 10:40
Hola Andorrana!

Doncs és molt bonica aquesta experiència!

Ara només és qüestió de veure si tots dos voleu cuidar-la i enfortir-la o bé va caient pel seu propi pes. És difícil de dir si anirà bé o no, ja que depèn de molts factors. Però s'ha de buscar l'equilibri que us faci sentir bé a tots dos. Aneu veient cada quan parleu, si us sentiu a gust... i el temps us dirà si es tracta d'un amor d'estiu, d'un amor de colònies o de l'inici d'una bona amistat... Però disfruta d'aquesta connexió! ;)

una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: