Logotip de Adolescents.cat
lauruski99
lauruski99
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 09/07/16 11:02
Família
Bon dia!
Fa un temps que surto amb una noia, però també m'agraden els nois i tot, bisexual vamos. Li vaig dir que era bi a la meva mare abans de sortir amb aquesta noia i no em va acceptar per res, em va dir que era una fase i que si només m'agraden les noies no pasa res però els dos sexes no es normal i clar jo em vaig quedar feta pols. Al cap d'uns mesos de sortir amb la noia li vaig dir i es va quedar parada i va tornar a dir el mateix. Li vaig dir també al meu pare i em va dir que tot bé que no pasa res que m'agradi qui vulgui. La meva mare no ho porta gens bé, no vol que surti amb ella sola. A casa no em fa gens de cas, sempre li parlo i m'ignora, per ella només serveixo per estudiar i aprovar i estic farta. Tot això li he dit i segueix igual i no vull tornar a dir-li perquè es molt dur. No se que fer ja!

Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/07/2016 10:37
Hola Laura,

Aquesta situació deu ser molt dura per tu. No és agradable sentir que la teva mare no t'entén.
Encara que no ho sembli, els pares de persones homosexuals o bisexuals també han de passar per un procés d'acceptació i normalització. Potser no era el que s'esperaven i pot ser un xoc. Et deixo un article de la Paula Alcaide sobre aquest tema:





De totes maneres, dóna-li una mica de temps a la teva mare i tu no t'amaguis. Mica en mica anirà veient que aquesta noia et fa feliç i que tu ets així.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: