Logotip de Adolescents.cat
Juliet
Juliet
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 07/07/16 15:59
llums, camera i acció!
Hola de nou adolescents! Aquesta vegada vinc perque tinc alguns dubtes..
Sóc una noia a la que li agrada superarse cada vegada més i sóc d'aquestes que cuantes mes coses fagis a la vida millor! fara un 1 any que vull fer tatre pero mai me decicdit ja que sempre que he buscat informació fica que cuan avans comencis millor i jo ja tinc 15 anys i nose si ja es massa tard... el cas es que em fa moltisima ilusio i m'agrada molt apart soc un pel timida al principi pero he pensat que fer aquesta activitat m ajudaria a superar la meva vergonya... també estic escribint un llibre i m'encanta llegir i dibuixar i sobretot fer esports! nose si són mases coses les que faig es a dir, que no conec a ningu que tingui tants hobbis com jo i nose si son coses temporals o no. nose, per aixo m'agrada probar coses per saber si es lu meu o no.... de moment tot lu que faig sem dona bastant be ara vull probar amb el teatre avera si tambe sem dona be ... el dubte esta en si es massa tard per fero o no?? la veritat que m'agradaria dedicarmi cuan sigui gran apart de la carrera que vulgui estudiar...
gracies de nou adolescents gracies per tot!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/07/2016 10:11
Hola Juliet!

Quanta energia!!! És fantàstica tanta curiositat per saber i aprendre!!

MAI ÉS MASSA TARD PER APRENDRE

Si et ve de gust començar amb el teatre, endavant! sempre hi ha un primer dia i sempre som aprenents de tots. Imagina't que als 5 anys ja haguessim de decidir què se'ns donarà bé al llarg de tota la vida... quin estrès, no?
Doncs és això, sempre estem a temps de reinventar-nos i provar coses ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: