Logotip de Adolescents.cat
Lorena_m13
Lorena_m13
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 07/07/16 14:46
Amor de...3?
Hola! Soc de un poble petit, Ripoll. Tinc 16 anys i un problema que fa que no pugui dormir...
Veureu, feia un temps * 2 mesos* era festa major, i feia aproximadament una setmana que havia deixat al meu novio de feia 4 mesos que estàvem junts. Estava destrossada, i bueno per festa major la meva millor amiga me va animar a anar amb ella a las atraccions. Estava sense ànims, apagada a mes que el meu ex el veia passar per allà amb una noia nova... I de cop, miro al costat. I veig un noi, un noi de nas monisim, cresta moreno ulls verds. M'havia illuminat?
Li vaig dir a la meva millor amiga:
- Has vist aquell noi?
la seva resposta em va impactar moltíssim...
- Si, me vaig liar amb ell, m'agrada.
* Quan ella a estat amb mes de 5 nois en aquest mesos i mai m'havia nombrat de la seva presencia*
I dons me vaig ensorrar, passant el temps vaig conseguir parlar amb ell! I eram molt amics.
Després de uns dies, va començar a sortir amb la meva millor amiga... I bueno ara estan junts i jo per ell soc com la seva germana.. Però també tonteja amb mi!
Estic destrossada.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/07/2016 10:03
Hola Lorena,

Doncs quina situació més complicada! En una relació de tres, sempre hi ha algú que acaba patint. Ara mateix estan junts ells dos i ho hauràs de respectar... encara que et faci mal.

Tu has de decidir si vols apropar-te més a aquest noi (amb el risc que la teva amiga s'enfadi o li facis mal) o bé, posar distància amb ell per mantenir la teva amistat.

No és una decisió fàcil, però pensa quina decisió et farà sentir millor amb tu mateixa.

Una abraçada bonica!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: