Logotip de Adolescents.cat
Pickachuuu💛
Pickachuuu💛
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 06/07/16 23:40
Perduda... URGENT!!
Hola Adolescents.

Tinc un problema bastant gran per mi, no se qui só ni el que vull. Jo, em pensava que em coneixia bé a mi mateixa, però ara m'hen adono de que no em coneixo gens. No se si els meus amics m'agraden com amics o no, no se si m'agrada l'activitat extraescolar o no, estic en una crisi d'identitat.
D'això m'hen vaig adonar quan vaig a un campus d'estiu, on vaig conèixer un munt de gent super maca, amb la que ens vam fer amics de seguida, la qual tenia molt clar qui era i que volia fer amb la seva vida i jo pensava quina morra que tenen jo encara no se ni que faré demà!
Estic molt perduda a demés fa poc em vaig esbarallar amb uns amics molt amics i no se és un cúmul de coses que em deixen totalment fora de lloc.

Necessito ajuda molt urgentment.
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/07/2016 07:43
Pickachuuu💛! hola!

gràcie sper la confiança!

É smolt normal que tinguis la sensació de que no et coneixes. L'adolescència és l'etapa on tot es posa en dubte i estàs construint-te des de tot el que has après de petita i això vol dir que hi ha coses que continuaran tal i com eren i d'altres que canviaran completament.

No tinguis por d'aquest procés ja que és natural i estigues oberta a anar-te coneixent novament...

És un camí apassionant, complicat però apassionant...

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: