Logotip de Adolescents.cat
auryber
auryber
Any: 1998
Comarca: Garrigues
Data: 06/07/16 21:39
Tinc un problema molt extrany
Hola,
primer de tot, no sabia on fer aquesta consulta si a sexualitat o psicologia així que l'he enviat als dos per així tenir més opinió.
El meu problema, sé que pot sonar molt extrany i, realment ho és, és que em posa veure videos o fotos de persones paralítiques o sense alguna extremitat. He buscat per internet i he vist que això es diu abasiofilia i acrotomofilia. Realment em preocupa molt això perquè penso que és una falta molt gran de respecte per a aquestes persones i ho sento molt però no hi puc fer res. M'agradaria canviar ja que sé que això és molt estrany però no sé com fer-ho. M'angoixa molt això perquè sé que no està bé però de veritat que no sé com canviar-ho. Què puc fer? No li he explicat a ningú...
Moltes gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/07/2016 07:42
Auryber,

tens la sensació de que el que etàs fent és dolent i jo ho he vist d'una alñtra manera: és important entendre que una persona que té alguna dificultat d'aquest tipus també pot ser excitable i pot despertar desig. I això no és dolent.

El problema vindria si només t'excites amb això. Però si és un dels altres recursos que utilitzes per escitar-te, no té res de dolent i no és pas cap falta de respecte...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: