Logotip de Adolescents.cat
Ana
Ana
Any: 2000
Comarca: Baix Penedès
Data: 06/07/16 16:07
Confiança en parella
Hola!
Fa uns mesos que estic sortint amb un noi. Ens estimem i tot va prou bé. Però fa un parell de setmanes que sovint trobo que està trist i no sé per què. Més d'un cop li he preguntat si es troba bé i em diu que no, però que no vol parlar-ho. M'ha dit que són coses personals, que no té res a veure amb mi o amb la nostra relació, però tot i així em preocupa. Entenc que cadascú tingui les seves coses i respecto que no vulgui parlar-les, tot i que m'agradaria que ho fes perque vull ajudar-lo. No sé si el que falla es falta de confiança (tot i que ell diu que no), però m'agradaria poder fer alguna cosa per animar-lo, i m'encantaria poder parlar del que li passa... Algun consell? Seria de gran ajuda, em sap molt de greu veure'l així i quedar-me de braços creuats.
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/07/2016 07:40
Ana...

... i si li escrius una carta on li diguis tot això que ens estàs dient a nosaltres?

Que no vols forçar-lo a explicar res però que estàs al seu costat per si et necessita?

De vegades, als nois, els hi costa parlar de sentiments... deixa-li la porta oberta i tingues una mica de paciència... i si realment MAI t'explica absolutament res, t'hauràs de plantejar si vols estar amb algú així...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: