Logotip de Adolescents.cat
Àmic
Àmic
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 06/07/16 12:32
No se com començar una relació amb una noia
Hola,

Volia demanar consell ja que porto un any sent molt amic amb una noia i no se si realment em veu de la mateixa manera amb la que la veig jo (m'agrada) i tinc dubtes de si li agrado ja que últimament sembla que ella busqui contacte físic amb mi... ,a demés, jo mai he tingut cap tipus de novia o cosa per l'estil, així que no se que fer!!!

Gracies per llegir-me!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/07/2016 07:32
Hola Àmic!

Et recomanem que primer comencis de manera subtil. si ella busca el contacte, fes tu el mateix... i a veure si així, mica en mica, aneu acostant-vos més l'un a l'altre.

La comunicació també és molt important, per tant, et demanem que puguis anar parlant amb ella, guanyant confiança, reforçant la vostra amistat però no només en sentit amics, sinói que deixis la porta oberta a fer-li algun comentari més enllà de l'amistat... i si veus que ella et respon de manera positiva... ves avançant mica en mia...

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: