Logotip de Adolescents.cat
anònim2
anònim2
Any: 2016
Comarca: Cerdanya
Data: 06/07/16 01:09
Preocupada :(
Començo deixant clar que jo sóc noia i no pensava que sentis algo per una altra noia fins aquests ultims mesos.
Bé, el cas és que des de fa poc que m'he començat a portar molt amb una noia una mica més petita que jo. Les dues ens coneixiem des de fa molt pero mai ens haviem tractat amb aquest carinyo.
Jo ja tenia una mica clar que ella m'atreia pero no estava del tot segura i per aixo un dia parlant em vaig assabentar de que jo també li atreia una mica.
I bueno, un dia com qualsevol altre, vem quedar de manera normal i ens vem acabar liant.
El cas es que ella diu que estem be com a amigues i que vol recuperar l'amistat pero abans parlavem cada dia i ara passa bastant de mi. Quan quedem esta molt borde i no em mira a la cara. Ella diu que necessita temps per recuperar la confiança pero sincerament no crec que la cosa millori. Si em podeu dir que puc fer us ho agrairia, la veritat es que ultimament em veig molt deprimida perque estavem realment unides i ara estic molt xof i passo de tot i m'enfado amb tothom per tonteries. Moltes gràcies i espero que respongueu rapid!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/07/2016 07:30
Hola guapa, gràcies per escriure'ns!

Recuperar l'amistat després d'haver travessat la línia és una mica difícil i segurament tant ella com tu necessiteu temps.,

No us forceu a tornar a ser amigues ara mateix i a tnir el que tenieu abans de liar-vos perquè ara és massa dolorós (per ella veiem que és dolorós).

Pots dir-li això i deixeu-vos temps...

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: