Logotip de Adolescents.cat
Anonimaa001
Anonimaa001
Any: 2000
Comarca: Garraf
Data: 04/07/16 14:03
No puc viure sense ell:'( Es urgent!!!
Hola,
Soc una noia de 14 anys, el meu problema es amb el meu ex..
Ell a set el millor de tots que he tingut a abans ens queiem fatal i em acabat surtin em set novios ens em liat etc..
Jo me l'estimo moltisiim i no se que fer sense ell e intentat passar de ell pero es que es impossible ell em va deixar ami per problemas que tenia ell i jo lentenia perfectament.. Segiuem sent amic i tal.. com si fossim novios
Ell anava molt permi pero una niñata de merda es posava al mig de ell i li tirava la canya mentres jo estava al costat..
osigii o feia amb conya per il·lusionarla jo ja savia que no ell no anava per akella pero nose que va passar entre nosaltres ya no em parla.. aixó si ell creu molts en els rumors i e intentat parla amb ell i tal pero es creu laltre gent.. Que faig?
es una cosa molt liosa, necessito ajuda!!siusplau
Creieu que tornarem? pff si esta em una altre??
Gracies:)
M'encanta la vostra pagina


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: