Logotip de Adolescents.cat
meri
meri
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 03/07/16 23:17
Què puc fer?
Hola doncs sóc una noia que fa poquet vaig tallar amb un noi i ara me' n agrada un altre el qual parlo molt amb ell, ens fem molt i li he dit el que sento però ell ja m' ha explicat que li mola una altre noia i que li sap molt greu per mi. El meu ex, em va dir que encara li molava i com que sóc sensible em va fer bastanta pena. Quan li vaig dir al meu ex que ja no em molava es va com enfadar i ja no em parla, el trobo com a faltar. SIUSPLAU NECESSITO AJUDA!
Moltes Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/07/2016 07:46
Hola meri!

Trobar a faltar a un ex és el mé sormal del món. Forma part del procés de dol de deixar una relació.

Però el que no pots fer és:

-Tornar amb ell perquè el noi que ara t'agrada no et fa cas

-Tornar amb ell perquè et fa pena

Nomé spodries tornar amb ell si realment sents que te l'estimes, que podeu vèncer el que us va fer deixar la relació i perquè estàs convençuda de que vols estar amb ell... per la resta d emotius no val la pena...

Gràcies per escriure'ns!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: