Logotip de Adolescents.cat
danitgn13
danitgn13
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 03/07/16 18:31
Com perdre quilos
Hola, estic massa grass peso 95 kg i volia saber-ne com podria perdre quilos abans de que acabi l'estiu
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 07/07/2016 16:36
Hola!!

El primer que has de saber és que per tenir un pes saludable i perdre aquests quilos que tens de més, no pots fer-ho pel teu compte, sinó que és important que estiguis recolzat i acompanyat per professionals. Estem acostumats a veure que a la tele i a les revistes apareixen dietes i formes miraculoses de perdre pes, però no és tant fàcil i sempre s'ha de fer amb les pautes d'un expert.

Les recomanacions generals són que facis 5 àpats al dia i facis una dieta variada on hi hagi unes 5 peces de fruita i verdura al dia, dues racions de làctics al dia i una combinació d'hidrats de carboni i proteïnes. Si vas al CAP a demanar ajuda, el teu metge o metgessa probablement et donarà algun tipus de dieta o de pautes per a que tinguis una orientació de com has de menjar i què. A part, és importantíssim que incloguis l'esport i l'exercici físic, almenys uns 2 o 3 dies a la setmana.

Aprofito també per dir-te que per aconseguir un pes saludable no t'has de posar molta pressió i fer-ho a la velocitat que els metges et recomanin, ja que si intentes perdre pes en pocs mesos, probablement acabis recuperant els quilos perduts en poc temps. Per tant, paciència i demana ajuda professional.

Una abraçada!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: