Logotip de Adolescents.cat
MariaOrchata
MariaOrchata
Any: 2000
Comarca: Garraf
Data: 03/07/16 15:20
NECESSITO SORTIR DE DUBTES I UNA BONA AJUDA
hola, el cas es que estic comensan una relació però que no sortim encara, i me enamorat del seu millor amic, vam quedar un munt de gent i al veure'l vaig sentir moltissimes pessigolles però no se que fer però si em donessin a triar triaria al seu millor amic però no saben res el seu millor amic no sap que m'agrada i en lo qui potser estic tampoc sap res però necessito ajuda es tot molt lios i estic olt angoixada perfavor ajuda si us plau molts petons.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/07/2016 07:41
Hola MariaOrchata!

El que està clar és que no pots començar una relació si ja saps que preferiries estar amb una altra persona perquè llavors, el que construeixis, estarà ple d'enganys... per tant, planteja't si realment vols estar amba questa persona si saps que t'agrada el seu millor amica.

A tu t'agradaria que comencessin una relació amb tu, sbent que li agrada més la teva millor amiga? Suposo que no, per tant, és important que siguis sincera amb tu mateixa i que no et fiquis en relacions on realment no vols estar...

Gràcies per escriure'ns!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: