Logotip de Adolescents.cat
marina_comes
marina_comes
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 02/07/16 21:45
Gorda?
Hola adolescents!

Tinc 14 i peso 70kg. Medeixo 1,60m. No és el pes ideal,ho se però això més aviat que una consulta és una missatge motivador per totes aquelles noies que no es senten bé amb elles mateixes. No per tindre un abdomen completament plà o un cul molt gros siginfica que no sereu estimades algun dia o que sou lletges. És el vostre cos i a qui no li agradi que no miri. A més, ara estan de moda els culs grossos. ;)



Un petó.
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 04/07/2016 20:07
Hola Marina,

Estic molt contenta de llegir missatges com el que ens dónes. Estic totalment d'acord amb tu, no cal tenir un cos de model per a ser feliç ni per agradar-se i estimar-se.
Hem de començar per acceptar-nos, valorar-nos i respectar-nos i això no depèn del cos que tenim, sinó de la valoració que fem de nosaltres mateixos.

Moltes gràcies per les teves paraules.

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: