Logotip de Adolescents.cat
Pambissitu
Pambissitu
Any: 2002
Comarca: Segarra
Data: 01/07/16 21:39
Consells púbics?
Sóc un noi de 13 anys i com diu el títol, necessito consells per saber si depilarme estaria bé i com fero correctament :D. Sóc passiu i, llavors necessito saber si als actius els i agradaria un cul depiladet o pelut, ja se que és molt poc important però li estic donant moltes voltes, el del penis m'és igual ;:3. M'encantaria que em poguessiu dir algún consell sobre això (sobretot com fer-ho i també com rentar-me bé anus :p) Gracieeees!!!! :3
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 04/07/2016 20:01
Hola!!

Doncs aquesta consulta hauries de fer-la Sexualitat, ja que elles et podran aconsellar molt millor.

Des d'aquí podem dir-te que la depilació és una cosa molt personal i que a cadascú li agrada d'una manera, així que el nostre consell és que vagis com tu et sentis millor i sobretot més còmode. Per depilar-te pots fer-ho amb cera (que et durarà més dies) o bé amb crema depilatòria o maquineta, però els pèls et tornaran a créixer en pocs dies.

Un petó!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: