Logotip de Adolescents.cat
skatu
skatu
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 01/07/16 19:52
Arribarà a més...?
Bones!

Us explico que tinc un embolic amb un noi més gran que jo. L'altre dia em vaig quedar fins tard a casa seva i ho vam fer. Jo no era verge, ho vaig fer fa 2 anys però des d'aquella primera vegada no ho havia tornat a fer. Total que al primer cop que me la va ficar em va fer molt de mal! I jo això no ho entenc pas, perquè estava relaxada. Ell estava sobre meu.

Llavors jo em vaig posar a sobre i no em va fer mal, com és?

Petonets!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/07/2016 07:28
Hola skatu!

Sempre hi ha posicions que fan més mal que d'altres i encara que estiguis relaxada, el cos està més còmode d'una manera o d'una altra.

I encara que estiguessis relaxada, era la primera vegada amb aquell noi per tant és molt normal que el cos estigués una mica més tens de l'habitual.

Mica en mica aniràs veient com funciona el teu cos amb ell i anireu veient com esteu millor.

Quan ell estigui a sobre, demana-li que vagi amb molta cura per evitar tenir un gran dolor.

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: