Logotip de Adolescents.cat
caliope
caliope
Any: 2001
Comarca: Alt Urgell
Data: 01/07/16 13:27
No se si li agrado
Holaa

Fa un temps que em mola un noi 2 anys major que jo, va al mateix institut i fem el mateix esport junts tres cops per setmana. Ja fa uns 4 mesos més o menys vaig decidir fer un grup per whats amb ell i dos amics seus que també venen a la mateixa activitat amb una excusa sobre l'institut, i més tard li vaig obrir per privat, des de llavors, parlem cada dia però sempre soc jo la que començo a parlar. Quedem per anar-hi junts i per tornar. Mai ha tingut novia ni cap lio, i no pilla cap indirecta. He parlat amb una noia que va tenir algo amb ell, i em diu que em llanci jo, però jo tampoc he tingut mai res amb ningú i em fa molta por dir-li, que em digui que no, i no parlar més. Una amiga meva va parlar amb un amic d'aquest noi, i tots els seus amics han vist que a mi m'agrada. No se que fer, si confesar-li a una amiga seva amb la qual tinc confiança... Perque segons dues amigues li agrado, però això sol ho sap ell... Que puc fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/07/2016 07:17
Hola caliope!

Gràcies per escriure'ns!

Et proposem dues coses a reflexionar:

-Veiem que ell és super tímid i que no h iha manera de que faci cap pas: de debò que vols estar amb un noi així? que no sigui capaç de fer cap mena de pas? Si és així en això... en què més també serà així?

-De totes maneres, veiemq ue si ell no es mou, tu sempre et quedaràs amb allò a la panxa pensant què hauria passat si t'hi haguessis llançat... doncs sempre tens l'opció de fer-ho però començar de manera subtil i anar pujant el to si veus que ell et segueix el rotllo.

Sort! Esperem que et vagi bé!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: