Logotip de Adolescents.cat
211211AN
211211AN
Any: 2002
Comarca: Anoia
Data: 30/06/16 13:58
Ella, ella i ella....
Hola!
L' estui pasat vaig coneixer a una noia, ens vam caure super be desde el prmer moment... Cada dia parlavam mes i mes, erem molt bones amigas ens vem fer millor amiges, parlavem cada dia! Per whats, insta, skype... Tot arreu! fins que va arribar el 15 de Abril, vaig revre una trucada seva dient que una amiga de la seva mara m'avia vist fent coses que no tacaben.... Hi aixo es mentira, vaig anar a la meva veina (que es qui atraves la vaig coneixer) i ella va parlar amb aquella persona i apartir de alla va començar el problema... Em sento tant colpable... Tot ha sigut culpa meva, pero els meus amics man dit que no que es culpa meva que es culpa de la seva mare per ficar tota la merda.... Hi ara ja fa dos mesos que no parlo amb ella i nesecito tornar a parlar! Aun que sigui nomes un cop...
Que puc fer? No se com fer-ho, perque ella no vol parlar amb i ho aixo ma dit una amiga seva....
AJUDAA!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/07/2016 07:10
211211AN, hola!

Gràcies per esplicar-nos el que et passa.

Et proposemque li puguis escriure una carta o nli expliquis com et sents, tot el que ha passat i que li puguis dir quina és la veritat de tot plegat des del teu punt de vista.

Almenys ella sabrà, llegint el que li escriguis, el que ha passat i si no vol saber res més de tu serà decisió seva (perquè ella es creurà la versió que ella vulgui) o potser torna a contactar amb tu.

Esperem que tinguis molta sort!

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: