Logotip de Adolescents.cat
mariia00
mariia00
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 27/06/16 19:02
Es possible lluitar contra una religió?
Hola adolescents, m'agradaria demanar-vos consell sobre un tema una mica complicat. I es que el que passa es que sóc marroquina i els meus pares en especial el meu pare no em deixa fer mai res, he intentat parlar amb ells junts i per separat, però no arribem a cap conclusió. I sincerament amb preocupa bastant perquè noto que així no puc ser feliç de cap manera.
Gràcies adolescents, una forta abrasada!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/06/2016 05:56
Hola mariia00!

Gràcies per rescriure'ns!

Doncs sí que es pot lluitar contra una religió o, si més no, ajudar als teus pares a veure les coses d'una altra manera. Però necessitaràs temps i molta paciència. I demostra'ls-hi que les coses que vols fer no són dolentes.

Això sí... els canvis no els aconseguiràs d'un dia per l'altre i potser les seves creences estan molt arrelades i a ells els hi costarà moure's i canviar però mica en mica tot va canviant si hi lluitem un amica.

Ànims!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: