Logotip de Adolescents.cat
laura
laura
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 27/06/16 12:43
FEINA
Bon dia! Sóc una noia de Barcelona i tinc 16 anys, estic molt interesada en trobar feina d'alguna mena aquest estiu ja que m'aniria bé guanyar algo de diners però no se on buscar-ho. Estaria molt agraida si em poguesiu facilitar algun tipus d'agencia de feina, de modelatge, del que sigui, o alguna pagina on poder trobar feina o inclus alguna idea d'algun lloc on poder acudir per demanar-ho tenin en compte que tinc 16 anys. Moltes gràcies!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/06/2016 05:51
Hola Laura!

Gràcies per escriure'ns!

Nosaltres no som especialistes en la recerca de feina però el que podries fer és dirigir-te al departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya i podre-te informar sobre com trobar feina. Pots anar a algun Punt d'informació juvenil que tinguis a prop de casa i segur que allà t'orienten i t'ajuden a fer el currículum.

I sempre pots anar a una Empresa de Treball Temporal a demanar feines per l'estiu!

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: