Logotip de Adolescents.cat
neilex
neilex
Any: 1998
Comarca: Noguera
Data: 27/06/16 00:36
El noi que m'agrada no em tracta bé pero continuo estant radere seu.
Hola, fa ja un temps que vaig adonarmen de que el noi que m'agrada amb el que només teniem una relació de follamics no m'apreciava en absolut i que no em tracta be. Crec que només em veu com un objecte sexual despres dhaverhi quedat durant anys. Pero encara aixi m'ha sigut igual i he continuat arrosegantme darrera d'ell com si res, com puc estimar-me més? Em fa mal fer-me mal a mi mateixa pero el trobo a faltar, m'agrada que em facin mal?
L'últim cop que hi vaig quedar realment crec que es va passar amb mi i crec que aquest cop hauria de deixau estar definitivament pero em faig por a mi mateixa.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/06/2016 05:49
Hola neilex!

Doncs és important que tu et valors més que ningú i no deixis que ningú (NINGÚ) et tranci malament.

Per tant, pensem que el millor és que comencis a preparar-te per desenganxar-te d'aquest noi com tu dius però, et recomanem una lectura perquè ho puguis fer mica en mica o quan tu estiguis preparada.

És un llibre que es diu "AMor o dependència?" d'un psicòleg que es diu Walter Riso.
(

)

Esperem que puguis lelgir el llibre i aprendre moltes coses d'ell!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: