Logotip de Adolescents.cat
anònima
anònima
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 26/06/16 23:50
necessito ajuda ja!!
hola gràcies per llegir. tinc un problema del tema amistats i nens i és el següent:
em parlo (tontejo una mica) amb un nen que jo també li semblo guapa tot i que no ens hem vist pero portem parlant molts dies i volem quedar... pero el problema es que a una amiga meva bastant importrant per a mi, li agrada aquest nen i ella no sap q jo tontejo amb ell pero si que sap que hi parlo. la meva amiga es va enamorar quan el va veure en persona (jo no hi era) pero ell no vol tenir res amb ella.
quan quedem es molt probable que ens liem perque ami tambe em sembla molt guapu pero... no se que fer. he de escollir entre la meva amiga (no trencarli el cor pero no tenir res amb ell cosa que ami em faria molta pena) o el nen (i liarme amb ell etc, pero que la meva amiga senfadi etc etc...) i es que cada dia magrada una mica mes aquest nen i no se que fer...
nomes necessito una opinio o consell graciiiees
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/06/2016 05:46
Hola anònima...

i si parles amb la teva amiga i li expliques la situació en la que et trobes? la sinceritat, en molts casos, ens ajuda a millorar les situacions i els dubtes que tenim. Per tant, abans de que t'emboliquis amb aquest noi i ella se n'assebenti per d'altres... potser seria millor que li expliquessis tu com et sents, no?

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: