Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 26/06/16 15:07
AJUDAAA!!
Hola! Tinc un problema. Jo soc molt vergonyosa, quan conec algu em fa vergonya pero quan ja començo a parlar-hi se'm passa molt ràpid. Però quan tinc un noi que m'agrada o em vull liar amb ell es impossible perdre la vergonya. Quan ja ens em liat ja la perdo una mica, pero abans no puc dir-li res de la vergonya que tinc, no puc trobarmel no RES puc fer. I no se com perdre-la.

AJUDEEEU-ME SISPLAAAU!!!


Gràcieees😙
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/06/2016 05:36
Hola!

Gràcies per esciure'ns!

El que et passa, encara que no t'agradi, és completament normal- Si no ens fes vergonya (almenys una mica) una persona que ens agrada... ja no seria el mateix!

El més important és que ets una valenta i, mica en mica, vas vencent les vergonyes quan ja vas coneixent a la persona o quan ja hi has tingut un cotacte. Per tant, t'animem a que segueixis així.

Pensa que no es pot no tenir vergonya, tots en tenim una mica... però alguns ho dissimulen millor que els altres...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: