Logotip de Adolescents.cat
Laura Ortiz
Laura Ortiz
Any: 2000
Comarca: Menorca
Data: 26/06/16 10:26
El meu EX no em perdona i no se que fer
Hola, soc una noia de 16 anys. Vaig tenir un novio fa casi dos mesos, amb el qual va durar la relació tres mesos. Era el meu primer novio serio i jo al fi del temps emb vaig sentir agobiada i no sabia si l'estimava o no o si volia tenir una relació amb ell o no i vaig decidir tallar. Ara tornam a parlar i jo m'adonat que l'estim més del que pensava i que vull tornar a tenir una relació amb ell. Fa poc que hem començat a parlar, i sap que l'estimo de nou, pero la questió es que esta molt ferit perquè el vaig deixar i té por a que el torni a fer mal. Ma dit que les coses no son tan facils i que l'haure de guanyar demostrant-li les coses i tot. La questió es que si que vull demostrar-li i tot, pero no sé que demostrar-li i sempre que parlam acaba sortint el tema de la ruptura i m'ho fica a la cara i no m'agrada gens pero em sento molt malament. No se que fer, ajuda.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2016 15:42
Hola Laura,

És natural que ell encara senti una mica de dolor. Però si ell vol refer la relació, haurà d'aprendre a confiar en tu. No podeu tornar a ser parella si ell encara et recorda que el vas deixar. Tots dos us heu fet mal, així que us heu de proposar seriosament si voleu tornar-ho a intentar. Marca-li els límits, perquè tu tampoc pots tenir una relació amb una persona que no confia en tu, no?

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: