Logotip de Adolescents.cat
Pressia Blaze
Pressia Blaze
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 26/06/16 00:55
26/06/16
Holaa adolescents, tinc com un lio mental i no hauria de tenir-lo
Hi ha un noi anomenat X, amb el que parlo desde fa moltissim, però nose si el veig com a algo més, ja que no m'acaba d'atraure i crec que a part de l'interior, si la persona t'atrau també és important.
PEr altre banda hi ha altres nois en els qu em'he fixat i que si m'atrauen, i em sento 'malament' ja que amb ells si sento que si tingués l'oportunitat ho intentartia, encanvi amb l'altre tinc dubtes.
No se com aclarar-meee
Petons <33
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/06/2016 12:59
Hola!

Ostres! sembla que estàs en un bon embolic amorós. El més important és que tu sàpigues distingir entre amistat i atracció. Aquest noi només t'agrada com a amic? o T'agradaria tenir una relació estable amb ell? O et ve de més de gust parlar-li dels altres nois?
Analitza quines són les coses que t'agraden d'ell i si el problema que tens és únicament pel físic (què dirà l'altra gent) o perquè realment no sents que hi hagi atracció.

Sé que no és fàcil, però ara toca observar-te una mica...

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: