Logotip de Adolescents.cat
ANÒNIMA
ANÒNIMA
Any: 1999
Comarca: Raiguer
Data: 25/06/16 20:14
l'he d'oblidar?
Hola, fa uns mesos vaig coneixer a una noia que sincerament em va agradar bastant. en total nomes ens hem vist 5 vegades i sempre ens hem liat perque a ella tambe semblava que li molava, pero ara cada cop em parla menys, i a l'ultima festa que la vaig veure ni tan sols em va parlar. Vaig intenar parlar amb ella i em va dir que habia tingut un molt mal dia i per aixo tampoc m'habia parlat, pero tampoc em va deixar clar que volgues tornar a tenir algo amb mi, l'hauria d'oblidar?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/06/2016 12:21
Hola!

Sembla que ha posat una mica de distància, no? No podem saber quin és el motiu, potser està passant per un mal moment, potser ja no està tan interessada en tu, o aquell dia estava de mal humor... Intenta apropar-t'hi de nou i veure com reacciona. Espera uns dies observant com evoluciona i si ella no et dóna més joc malgrat la teva insistència... serà moment de començar a oblidar-la, encara que faci mal.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: