Logotip de Adolescents.cat
poletee
poletee
Any: 2001
Comarca: Berguedà
Data: 25/06/16 19:41
enveja
Hola!
Aquesta última setmana crec que he començat a agafar enveja d'un dels meus millors amics. El perquè és que tinc por de perdre una gran amiga, ja que veig com si ja no li importes, és a dir, com si només estigues allà per ajudar-la quan l'altre gent no ho sap fer, com si em tingues per si a cas.
Bé esper-ho que em contesteu i que m'aconselleu.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/06/2016 12:12
Hola!

Ostres, doncs si et sents així, per què no proves de parlar amb ella? Potser ella no s'adona que comportant-se així et fa mal.
Evidentment els amics hi són per quan estem malament, però també hi són per passar bones estones, per poder fer plans junts i per poder avorrir-nos junts si fa falta! Així que busca estones per passar amb ella i altres amics, a veure si així la relació es fa més forta! I tu no deixes de sentir que hi ets únicament pels mals moments.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: