Logotip de Adolescents.cat
ºanonim
ºanonim
Any: 2004
Comarca: Vallès Oriental
Data: 25/06/16 17:14
M'agrada o no?
Hi ha un nen de la meva clase que hem vol pero yo nose si m'agrada.. que puc fer? ajudeume sisplau gracies. ah y contesteume lo abans posible siusplau
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/06/2016 12:00
Hola!

Doncs jo no puc dir-te si a tu t'agrada o no! Això ho has de descobrir tu. Potser encara no tens prou informació per saber-ho... Intenta conèixer-lo una mica més, quedar amb ell, veure com et sents quan estàs amb ell, si tens ganes de veure'l, si t'agraden les bromes que fa, si et sembla una persona interesssant.... Potser quan hagis passat alguna estona amb ell podràs trobar aquesta resposta ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: