Logotip de Adolescents.cat
strawberry
strawberry
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 22/06/16 18:03
Alternatives
Hola adolescents
Em podrieu dir altrenatives per no menjar dolços, ni coses fregides... per exemple enlloc d'un gelat una fruita o coses així, ja que mai tinc idees i acabo menjant dolços.. M'agradaria aliments o combinacions, per treure'm l'antojo
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 27/06/2016 10:35
Hola guapa!
Evidentment et podem donar idees però penso que és important que primer entenguis que no és dolent menjar això esporàdicament. Si un dia et ve de gust alguna cosa dolça o alguna cosa fregida no passa res, el tema és quan ho mengem cada dia o varies vegades al dia.
Pel que fa a alternatives se’m acudeix: hummus amb pastanaga i cogombre, trossets de pastanaga i cogombre tallats petits, suc de fruites, guacamole, gelat natural de fruita, sorbets, iogurt amb cereals,... hi ha moltes opcions però no t’hi capfiquis.
Una abraçada
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: