Logotip de Adolescents.cat
Ccc22
Ccc22
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 21/06/16 21:57
Tinc dubtes, fa poc he passat per anorèxia...
Hola!
Fa poc he passat per una mala època, ja que em sentia malament amb el meu cos i em van acabar ingressant per anorèxia. Ara ja he arribat al meu pes "objectiu"/ ideal, medeixo 1'54 i peso proximadament uns 49/50 kg i he aconseguit acceptarme i beurem més o menys bé, però m'agradaria tenir el cos una mica més "tonificat". Es possible tonificar el cos (concretament abdomen i cul) sense perdre pes?
GRÀCIES I PETOONS!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 27/06/2016 10:07
Hola guapa,
M’alegro moltíssim de que ja hagis arribat al teu pes i de que estiguis recuperant-te poc a poc. Sé que és un procés molt difícil i que deus haver-ho passat malament però l’esforç val la pena. Evidentment es pot tonificar sense perdre pes, fent esport. Tot i que en el moment en que el metge et digui que pots fer esport amb normalitat si que et diria que vagis en compte en tornar a centrar-te en el cos. “Ara voldria tenir el cul més ben posat”, “M’agradaria estar més tonificada”... etc. Penso que és millor evitar-ho, de veritat.
Una abraçada i felicitats!
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: