Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Andorra la Vella
Data: 21/06/16 19:10
Estic feta un embolic i no se que feer!!😭
Holaa, tinc 13 anys i aquest es el meu segon cop que faig una consulta del mateix tema, estic feta un embolic i mo se que feer!! Us explico fa 6 mesos em vaig enamorar d'un noi de dos anys mes que jo. De mentres que em llençava la canya a mi li llençava a altres nenes, em va dir que volia lio amb mi pero jo pensava que aixo li deia a totes les nenes amb les qual ell parlava, resulta que em van arribar rumors al cole que estava amb una noia pero ell no ho volia acceptar fins que ha arribat a un punt de que ho va reconèixer hi ha mes a mes m'han arribat a dir amics de confiança d'ell de que esta amb la noieta aquesta per oblidar a una chiqueta. En conclusió jo m'he intentat liar amb un noi i no l'he pogut oblidar... En aquests últims dies m'ha demanat que si volia lio que deixava a la seva chicota per liar-se amb mi... Total estic super enamorada i els meus amics em diuen que ell es dedica a Il.lusionar a les noies, les deixa enamorades i s'en va, que m'haig d'oblidar d'ell perquè em farà molt de mal.. Resulta que amb ajuda dels consells que em vau donar vaig prendre una desició amb els meus amics, em va costar una eternitat però el vaig enviar a la merda i li vaig deixar les coses clares. Li vaig dir que m'he cansat d'anar radere seu perque quan mes ho feia mes patia, tambe que volia que s'acabes aquest tonteix o lo que tinguesim. L'endemà em va deixar el visto i em va bloquejar. 2 setmanes despres em va obrir per snap i em va dir que em trobava a faltar, que jo l'ajudava a estar feliç i que M'estima... Pero tot aixo ho diu de mentres que esta amb la seva novia... Jo ja no se si créier-lo o no... Per mi es dificil perque encara estic enamorada i tinc una vena als ulls... Nose que fer, ni com sentir-me, ni com pensar! Com el puc oblidar? Que faríeu estant a la meva situació??

Merci per els vostres mega consells m'ajuden un món sencer gracies!😍
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/06/2016 23:15
Hola!

Esperem, doncs, que l'altra vegada t'ajudéssim.

Dius que vas prendre una determinació i espere que la mantinguis. Això és el més complicat de tot, mantenir el que una mateixa s'ha promès.

Realment vols estar amo un noi que et bloqueja? Pensa bé el que faràs perquè si et deixes trepitjar... la teva autoestima està en joc...

Et deixo un vídeo que he gravat per oblidar a una ex parella o a algú que no ene conté:



FRIhF2bless

Sort!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: