Logotip de Adolescents.cat
RaveGirl
RaveGirl
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 20/06/16 18:24
Ajuda siusplau (djfkasdkfjasdklfjsakdfjaslkdfjsakldjfaslkdjfaslkdfjasldkfjsakdfjslkadfj)
Vaig decidir fer exercici i vaig seguir els consells d'aquesta web... El cas es que fent esquats durant mesos se'm va fer el cul molt petit. Vaig decidir deixar-ho perquè no era el meu objectiu. Després vaig continuar fent abdominals i una setmana tenia la regla i vaig deixarho tres dies perque em feia mal la panxa ja que la tinc molt forta, el cas es que nomes en tres dies he perdut el que habia aconseguit en dos mesos... No he menjat més de lo normal ni res... Perquè m'ha passat això?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/06/2016 07:08
Hola RaveGirl!

Primer de tot, gràcies per confiar en nosaltres i escriure’ns!

Nosaltres no som especialistes en exercici físic però el que sí que et podem dir és que els abdominals clàssics tenen una durada molt curta: notes els resultats força ràpidament però a la que et relaxes tot torna al seu estat habitual.

El que et recomanem és que puguis combinar-ho amb hipopressius, gimnàstica abdominal hipopressiva: però per això necessites l’assessorament d’una fisioterapeuta de sòl pelvià perquè t’ensenyi a fer—los correctament.





Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: