Logotip de Adolescents.cat
sicossrs
sicossrs
Any: 1997
Comarca: Alt Empordà
Data: 19/06/16 20:00
Kimsak(***)
Hola!

Dons mireu, m'agrada molt una noia, i jo per ella sóc important però no d'aquella manera, però jo tampoc, jo simplement vull estar amb ella de rollo en plan, més enllà de liarnos. Vull provar, fer, experimentar coses amb ella, però ella es pensa que a mi m'agrada en plan per tenir algo serios, i nose com dir-li que no perquè no s'ofengui. I que puc fer per saber si ella tambè vol experimentar?

Moltes gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 20/06/2016 08:51
Hola sicossrs!

Ella no tindria perquè ofendre's si li dius el que sents. POtser has de triar bé les paraules per no dir-li molt a sac però la sinceritat és molt bona en les relacions. Per tant, t'animem a que li diguis què sents i realment què tens ganes de fer amb ella.

Molta sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: