Logotip de Adolescents.cat
asfdghk
asfdghk
Any: 2014
Comarca: Berguedà
Data: 19/06/16 16:44
No sé què fer
Hola, conec un noi desde fa dos anys. Ens vam coneixer de festa i ens hem anat veient a soles molts cops. El problema és que només em fa cas quan vol que ens veiem i si coincidim de festa no em diu res... sembla que no em coneixi.
U he parlat amb ell molts cops pero no em diu mai el perque... He estat vivint a un altre lloc duran cuatre mesos i em tallat la relacio pero a la que he tornat hem tornat a la dinamica dabans.
Quan qudem estic molt be amb ell i es porta molt be amb mi, pero alguns cops em fa alguns comentaris que penso que no em valora o que mesta utlitizan i aixo també lihe comentat i sempre em diu que no, que ell em te molt carinyo i que m'estima molt.

Em podeu donar algun consell sobre com he d'actuar? Gràciessssss
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 20/06/2016 08:50
Hola asdfghk!

Gràcies per explicar-nos la teva situació!

Pensa que per tenir una relació amb algú hauria de ser realment com tu volguessis que és, sempre. No només quan esteu bé. I has de valorar si realment vols que la teva relació sigui aquesta.

Si ell no et dóna expliació, poitser ets tu la que ha de valorar si realment et mereixes a algú que et tracti bé només quan esteu bé...

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: