Logotip de Adolescents.cat
MostLonelyBoyEver
MostLonelyBoyEver
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 18/06/16 21:53
Ajudeu-me :/
No sé què fer, tots els meus amics són nois, no tinc cap amiga... Els meus amics tenen moltes amigues i alguns tenen novia, jo fa molt temps que voldria tenir novia pero encara que vulgui no puc, ja que no tinc amigues de les quals "enamorar-me" i com sempre he set bastant tancat amb les noies doncs m'és MOLT difícil (per no dir imposssible) establir una relació amb una noia... Necessito ajuda, envejo moltíssim als meus amics (no perquè estiguin sortint amb X noia, sinó perquè tenen algú que estimen i sobretot, algú que els estima). És molt trist anar amb els teus amics i veure com tots estan parlant per whatsapp i pensar "Per què tinc mòbil, si a ningú li interessa parlar amb mi?" o estar amb un amic, de festa, i que se'n vagi amb la seva nòvia i pensar què sol estic. Algunes vegades intento auto-convèncer-me de que algun dia a alguna noia li agradaré, però passen els anys (ja en tinc 16) i segueixo més sol que la una (destaco que no he ni donat un petó a una noia mai)... Estic molt deprimit des de fa molt temps...
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 20/06/2016 07:43
Hola MostLonelyBoyEver!

Primer de tot, gràcies per escriure’ns!

Tenir la sensació que descrius tu és molt dura però t’encoratgem a que tinguis paciència i no desesperis perquè com més desesperat estiguis, més ric tindràs de prendre decisions precipitades sobre l’amor.

Primer de tot, el que has de fer és valorar-te molt més a tu, perquè només si et valores i si t’estimes de veritat, podrà aparèixer algú que valori el que vals.

I, com a petit experiment controlat, prova de començar a parlar amb alguna noia, alguna amiga dels teus amics, per anar-te sentint còmode amb les noies!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: