Logotip de Adolescents.cat
anooooooonimajudeumesiusplau
anooooooonimajudeumesiusplau
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 18/06/16 11:08
no se que dir-li ni res de res
Vaig fer una consulta dient que un nen deia que s'inventava que sortiem i tal i em vau respondre que parles amb ell per saber perque ho deia.
Resulta que m'ha demanat lio, ell és un nen que moltes nenes van a per ell pero li va dir al seu millor amic que no s'havia liat encara amb 13 jo ja fa 2 que no em lio i no se si m'enracordare de com es liava jaj. Que puc fer?
Algun consell? Ah jo li he dit que si que em vull liar perque tinc ganes de liar-me pero no m'enracordo digeume alguna forma o algun consell siusplau!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 20/06/2016 07:36
Hola!

Primer de tot, gràcies per tornar a escriure’ns!

Primer de tot, has d’estar molt convençuda de que realment et vols liar amb ell perquè ens fa por que ho facis només perquè ell t’ho ha demanat i no perquè tu realment vulguis. Això és el més important de tot.

I recordar com liar-te, no has de patir: quan estiguis allà ja aniràs recordant com va tot plegat. Et recomanem que comencis a poc a poc i que vagis veient com sou tots dos junts fent-vos un petó ja que mai és igual, per molta experiència que es tignui!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: