Logotip de Adolescents.cat
LaraG5
LaraG5
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 17/06/16 19:57
Estic enamorada? Tinc por?
Hola,
Fa unes semanes ho vaig deixar amb el meu xicot perque es distanciaba de mi, em mentia, em traicionaba...etc i el dia seguent es va liar amb una altre i a mi em va fer molt mal.
El problema es que l'anyoro per a moments pero tambe l'odio, portaba 4 mesos amb ell pero abans de sortir amb ell m'agradaba un altre noi al que creia que havia ovlidat pero al deixarho amb el meu xicot els sentiments van tornar, ell em va dir que li vaig agradar i li agrado i doncs ara aquest noi i jo estem parlant pero ja no m'obre per whattsap ni em diu res...estic feta un lio, que faig? Li agrado com diu? Tinc por a que em faigi mal
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 20/06/2016 07:17
Hola LaraG5!

Primer de tot, gràcies per la confiança!

Mica en mica, a poc a poc, deixa que el temps et vagi ajudant a discriminar què sents.

Si et ve de gust conèixer una mica més a aquest noi, endavant! Però explica-li que estàs en una situació emocional fràgil i que no tens ganes de córrer ni de que et facin mal. No et precipitis a sortir amb algú altre si no estàs bé del tot perquè llavors els sentiments es poden confondre.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: