Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 17/06/16 19:18
No se que pensar 🙄
Hola,
M'agrada el meu ex des-de fa la tira.... I ell tonteja amb una altre tia. Avui ens hem anat d'excursio tota l'escola, i el, no em parava de mirar... Quan jo estava a la tirolina, quan estava amb bici, quan reia amb amics... I hi ha agut un moment que jo estava parlant amb un ordeni ha vingut i ens ha demanat que com estem?! I jo pues ja no se que pensar. Ja li vaig enviar un text dien que l'estimava i he fet moltes coses i ell em diu que ho sent pero que s'ha acabat. Pero despres sembla que es fixi amb mi!

Ja no se que pensar 🙄
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 20/06/2016 07:14
Hola anònima andorrana!

Primer de tot, gràcies per la confiança!

I siproves de demanar-li què significa tot això? Perquè, de bones a primeres, et diríem que si ell t’ha dit que no sent el mateix, t’has de refiar del que et diu. Els nois solen ser molt clars quan parlen dels seus sentiments.

Però si veus que realment sempre està pendent de t... podries aprofitar la confiança que teniu per dir-li que no entens què està passant entre vosaltres. Que les seves paraules et diuen que no li interesses però que els seus gestos et diuen que sí...

Creus que podràs fer-ho?

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: