Logotip de Adolescents.cat

Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 16/06/16 20:25
nous amics
Hola, aquest estiu aniré a un lloc nou totalment sola i tinc varis problemes per quan hagi de conèixer gent nova; primer de tot jo no vaig directament cap a la gent a coneixe'la, sino que espero a que vinguin perque sòc mssa incapaç, ja sé que hauria de deixar enrere aquests pensaments de "no puc" o fer mini reptes, pero em costa massa i vull una alternativa-
també no vull que sem passi pel cap totes aquelles questions de "estic fent el ridícul", "no encaixo" o,"no vull caure malament" o "no vull semblar una acoplada" si estic en una situació sola i hi ha un grup d'amics per allà... Perque casi sempre la gent que al principi li queia bé després es tornava borde amb mi sense cap motiu (també li passa a una amiga això), així que em preocupa posar-hi la pota un altre cop més i per això el meu cap em puteja, després de tants fracasos he acabat així de intreovertida..
Vull estar tranquil·la, obrint-me de ment, fer amics i no ser timida ni massa tancada perque ja he patit prou anteriorment... No demano ser massa extreovertida, sino fer varis amics sense que el meu cap em facin estar insegura i passar-m'ho bé.
Gràcies;)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:37
Anonima... la timidesa es venç mica en mica, no cal que vgis directament a coneixer a la gent sinó que és important que els vagis coneixent mica en mica. I la nova dinàmica ja farà que vagis parlant amb diferents persones i vagis creant un grupet d'amics i hi vagis agafant confiança i t'hi sentis cada vegada més segura i sense por de fer el ridícul...

Però no vulguis córrer i tingues paciència!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: