Logotip de Adolescents.cat
martacobain
martacobain
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 16/06/16 17:49
NECESSITO AMICS DIFERENTS
Hola!
sóc una noia diferent de les altres. Els canons de bellesa marcats per la societat els trobo ridículs, i no faig les coses que fan les altres noies. Al meu institut totes escolten música actual, reggaeton, i vesteixen d'una manera que a mi no m'agrada. Tinc unes amigues fantàstiques però no comparteixen els meus gustos. A mi m'agrada molt el rock i la música d'anys enrere. A la acadèmia de música he intentat fer amistats noves però no hi ha manera. Vull trobar cercles de gent com jo, que pugui parlar de bona música, que no els hi importi si vaig vestida a la moda o no... com ho faig??
Moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:32
Hola Marta!

Primer de tot, gràcies per la consulta!

En segon lloc: has de tenir un mica més de paciència: les amistats no es forgen de pressa... per tant, mica en mica ja aniràs trobant apersones més afins a tu.

Si et mous per ambients de les coses que a tu t'agraden, trobaràs a gent que li agraden les mateixes coses que a tu i això us anirà unint...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: