Logotip de Adolescents.cat
Maria💗🦄
Maria💗🦄
Any: 1999
Comarca: Selva
Data: 15/06/16 23:53
Millors amigues...💋😪
Hola! La meva consulta és: tinc una amiga que som 'millors amigues' desde ja fa uns anys, però ara ja no mi porto tant... Osigui k ya no és la meva millor amiga, sino que ho és una altra que m'hi porto molt millor.... El k no m'atreveixo és dirli a laltre que ja no ho és, perque senfada molt rapidament i vull continuar tinguent amistat amb ella però prefereixo a laltre com a millor amiga. Què puc fer? No vull perdre lamistat amb cap de les dos😞
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:27
Hola Yeah!

No cal que li diguis a la que era la teva millor amiga que ja no és la teva millor amiga.

Les relacions canvien, evoluicionen i es transformen, per tant, ésm olt normal que els millors amics canviÏn.

Durant una etapa estaràs millor amb una persona i una altra etapa tindràs més afinitat amb una altra... i no passa absolutament res.

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: