Logotip de Adolescents.cat
ANONIIMA<3
ANONIIMA<3
Any: 2003
Comarca: Cerdanya
Data: 15/06/16 21:57
Soc una guarra?? (())
hola adolescents!
En estiu vaig molt fresqueta perque m'agrada bastant enseñar... no tinc el millor cos, pero veig que estic primeta amb cames molt boniques i llargues, i cuan vaig amb pantalons curts m'agrada bastant...el que passa que m'agrada portarels bastants alts i curtets, que sem vegui una miqueta les nalguetes, pero no passansa. Jo m'agrado més, pero les meves amigues, familiars, o germana...amb diuen que ''semblo una guarra''. La meva mare amb deixa anar curta, pero tampoc tan, pero la meva germana sempre amb diu que soc una guarra, i m'insulta de fisic..aixo amb fa que sem treguin les ganes de portar-ne pantalons curts... amb diu que no tinc cul i aixo amb fa que tingui més complexe...vaig tenir l'autoestima molt baixa per culpa de que mab deien que no tenia cul, que era una plana etc. I poc a poc m'he anat dessarollan, pero tampoc exajeradament. Amb veia que cada cop tenia mes forma en el meu cos...almenos jo. Pero la meva germana no pensa aixo...i aixo amb fa que no amb motivi i en estiu no se ni com anar...AJUDA!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:23
Ningú té dret a dir-te guarra. Sobretot. Per tant, quan algú t'ho digui, li has de respondre que el que et diu és insultant i que no té dret a dir-t'ho.

Tu pots anar vestida com tu vulguis. I evidentment si vas curta la gent et mirarà però si ho fas perquè tu t'agrades i estàs còmode... endavant!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: