Logotip de Adolescents.cat
8Anònim13
8Anònim13
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 15/06/16 21:16
He fet bé dient el que penso...
Des de ja fa temps que les meves millors amigues des que tenia 2 anys em tracten com un segon plat. Només en truquen quan tenen problemes i sempre es posen juntes i jo quedo exclosa, ames a mi no m'agrada sortir de festa i com només surten de festa no i vaig gaire. Per altra banda sempre s'ajunten amb altres persones amb les quals no em parlo, no es que em caiguin malament simplement no em parlo i quan estem tots junts jo no hi encaixo.
Quan la meva millor amiga va tenir problemes a l'institut jo vaig ser l'única que la va recolzar del to i sempre li deia a la seva mare que jo era la seva millor amiga, però jo no em sento així sempre em sento exclosa i fins i tot quan quedem nomes el grupet nostre.Jo ja estic farta d'aquesta situació i volia dir lis com em sentia però em feia por perdre aquesta amistat perquè coneixent-les és el més probable.
El problema es que l'altre dia els i vaig dir però penso que no em vaig explicar del tot bé, i tampoc vull que se sentin malament per la meva culpa i l'únic que em deien era que em tractarien d'una altra manera i que tot canviaria, però jo no vull que canvii tot perquè jo he dit alguna cosa vull que surti d'elles. Mai s'han adonat que jo em vaig quedant al marge. A més em sento sola perquè la situació de la meva família en general no es gaire bona i totes les "amigues" que tint m'han escollit ami com segon plat perquè tothom les rebutjaven i jo no.
No se que fer perquè no vull fer mal a ningú però sóc molt covarda i no vull parlar amb elles cara a cara i tot això els vaig dir per whattshap.

Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:20
I si els hi expliques que tens el dubte d'haver-te explicat bé i ho parles una mica més profundament amb elles?

No sabem com ha quedat la situació ara però potser seria bo que si sents que no et vas explicar bé, tot quedi en un malentès...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: