Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 15/06/16 19:23
distanciaa :'(
la questió es que fa po vaig coneixer a un noi, al principi era molt amable i a mesura que ens vam anar conixent ens vam anar agradant cada cop més i m'agrada molt te tot l que he buscat sempre em tracta bé m'accepta tal i com soc l'unic problema es que ell viu a manlleu i jo no estic alla (es va mudar fa poc) de totes maneres va a una escola a la meva ciutat el cas es que no ens podem veure mai perque cuan a mi em deixen a ell no i alreves o quan jo puc ell esta a la seva ciutat i cuan ell pot jo no puc.... es molt dificil podernos veure i em fa molta por perque ell esta lluny i no puc veure ue fa :(.... jo confio molt en ell pero de totes maneres no se que fer ames aquest estiu no ens podrem veure perque men vaig amb el meu pare a sabadell :/ encara que crec que alguns dies estare aqui i potser ens veiem pero no se..... no ho crec siusplau dieume que faig??
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:19
Hola!

Una pregunta: a ell li agrades? heu parlat de tot això que m'expliqiues?

perquè potser seria interessant que li poguessis explicar tot el que sents per veure com ho podeu fer per veure-us més i mantenir el contacte durant aquest estiu i poder-vos veure més durant el proper curs...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: