Logotip de Adolescents.cat
Juliet
Juliet
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 15/06/16 12:49
no estic agust
Hola!!
m'agradaria preguntar-vos una cosa que ja fa molt de temps que noto però nnose q fer al respecte....
és normal que no em senti agust amb ningun dels meus amics? osigui jo tinc una "colleta" d'amics pero jo noto que tant maics no som, es a dir si que quedem i eso pero es diferent pk els nens son massa infantils i avegades preferiexen no quedar per vergonya a que els vegin amb noies a la platja, piscina, centre... pero bueno apartatnt aquests problemes m'agradaria saber si es normal que no em senti agust no nomes amb la colleta sino tambe amb les meves altres amigues...
li he comentat molts cops a la meva mare i diu que poca gent de la meva clase va al meu ritme i potser que isgui veritat perque en el meu equip de futbol son quasi totes un any o dos més grans que jo i potser m'adapto millor a elles.... bua la veeritat que no ho se osigui estic feta un embolic perque a causa d'aixo tambe tinc moltes ganes de canviar de insti i coneixer a gent que m'entengui o jo els entengui a ells buff ja nose que fer la veritat em ratllo un monton per aixo....
espero que em pogueu resoldre alguns dubtes!! gracieees de nouuu!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:10
Hola juliet-A!

Pensem que és important que vegis que no tothom que tens al voltant ha de ser amic amic. Per tant, aquesta colla potser pot ser la cossa per sortir, per passar bones estones... però potser els amics de veritat aniran per un a altra banda. I tu ets qui ha de decidir quina relació tens amb la gent que t'envolta.

Que no siguin exactament com tu no vol pas dir que no hi puguis tenir una bona relació i que no hi puguis passar bones estones. Aprofita això!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: