Logotip de Adolescents.cat
anooooooonimajudeumesiusplau
anooooooonimajudeumesiusplau
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 14/06/16 19:56
lolaso rallada mental
Hola adolescents.cat!!!

A veure, hi ha un nen que va a la meva classe que és molt mono.... ja fa dies que està una mica juganer amb mi, a educació física em va tocar el cul 4 cops 2 apratan-lo, a mi aquest nen em cau super bé i el trobo que m'agrada com amic i res més.
Avui hem estat tot el dia junts i ha comensat a fer la broma de que estem surtin desde fa 3 mesos i que ja hem tingut relacions i tal, nomès ho ha dit quan estavem amb 4 persones, jo li he seguit el rollo i tot el rato ho diu i molta gent ens diu que fem molt bona parella i ell diu que YA YA HO SE SI ESTEM JUNTS en plan conya i jo tambe li segueixo el rollo, total que a mi no m'agrada però nomès vull saber si li agrado o ho fa perque si.
El que opino sobre ell es que es un nen que a vegades és egoista i molt cregut per a mi és com si no hagues MADURAT i ns pero és mono, moltes nenes van per a ell i això nomès m'ho fa a mi... Si li agrades una mica que faig? Jo no vull que afecti a la nostra amistat ja que es important per a mi
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/06/2016 08:00
Hola guapa!

Has de vigilar molt si li segueixes el rotllo. Perquè llavors pot pensar coses que no són.

Si sents que li agrades, has de tenir clar què sents tu per ell. Evidentment, pots parlar amb ell i demanar-li per què diu tot el que diu perquè et té confosa i segons el que et digui, tu li pots respondre d'una manera o d'una altra.

Si li agrades una mica, és important que tu li deixis clar què sents per ell ja que podria malinterpretar les coses que fas si li segueixes el joc...

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: