Logotip de Adolescents.cat
Paula
Paula
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 12/06/16 22:31
Tinc la cadera molt definida
Hola Adolescents!
Tinc un problmea i es que tinc la cadera molt definida y amb una corva molt definida. D'avegades em fa vergonya perqué no sempre veig a noies que els hi passi el mateix que a mi i a l'hora de posar-me bikini o segons quin tipus de pantaló se'm marca més i encara em fa més vergonya.
Hi ha alguna manera amb la que pugui fer que es vegi menys, o que la pugui reduïr?
Petons!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/06/2016 07:38
Hola CorTrencat!

Gràcies per explicar-nos la teva situació!

No hi ha cap manera de canviar la teva cadera però potser pots trobar la roba o el bikini que et marqui unes formes que a tu et semblin més agradables.

De totes maneres, com que cadascú té el cos que té i la seva complexitat física és la que és, é smolt important que puguis començar a acceptar aquesta part de teu cos tal i com és...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: